Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
24.06.2010

Sedinta Comisiei municipale pentru situatii exceptionale

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, a convocat in dimineata zilei sedinta Comisiei municipale pentru situatii exceptionale. In cursul sedintei, s-a examinat situatia din municipiul Chisinau, ca urmare a ploilor abundente din ultimele zile si s-au stabilit masurile ce urmeaza a fi intreprinse in cazul in care precipitatiile vor continua, dupa cum prognozeaza sinopticienii.
 
Reprezentantul Companiei „Union Fenosa" a informat ca in urma ploilor, ieri seara pentru cateva ore s-a deconectat curentul electric pe unele strazi din cartierul Posta Veche, sectorul Rascani. Conform informatiilor prezentate de membrii comisiei pentru situatii exceptionale, la nivelul orasului s-au prabusit 18 copaci, au fost deteriorate acoperisurile unor case particulare si a unor institutii de invatamant, 2 subsoluri ale blocurilor locative au fost inundate, iar in 28 de apartamente au aparut scurgeri. In rest, sistemul pluvial a facut fata precipitatiilor si doar pe timpul ploii pe unele strazi s-au adunat cantitati mari de apa.
 
In context, Comisia a decis ca in decurs de 48 de ore sa fie lichidate toate consecintele ploilor din ultimele zile. Urmeaza de asemenea sa fie asigurata in regim normal livrarea apei pentru consumatori, a energiei electrice, vor fi inspectate si supravegheate bazinele de apa si zonele cu riscuri de alunecari de teren, informeaza Serviciul de presa al Primariei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus