Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
07.06.2010

La numai 21 ani îşi va petrece restul vieţii la închisoare

Un tînăr de numai 21 ani din or. Taraclia a fost condamnat la detenţiune pe viaţă pentru omor intenţionat.

Probele aduse în instanţa de judecată de procurorii din Taraclia au demostrat următoarele: crminalul împreună cu amicul său consumau băuturi alcoolice într-un bar din oraş unde se afla şi vecinul condamnatului, cu care au apărut careva neînţelegeri, însă în scurt timp s-au clarificat.

După ce s-a închis barul, fiind în stare de ebrietate, infractorul împreună cu prietenul său s-au înarmat cu cîte un cuţit de bucătărie şi au mers spre casa victimei, care abia intra în casă.

Aceştia au chemat victima să stea de vorbă, însă pe loc ei l-au înjunghiat cu deosebită cruzime în zona toracică de 12 ori, lipsindu-l de viaţă.

După comiterea infracţiunii, ambii s-au ascuns, iar cuţitele le-au aruncat într-o fîntînă, dintr-un sat din r-l Ciadîr-Lunga.

Vecinul victimei a fost găsit şi reţinut în scurt timp datorită acţiunilor operative ale ofiţerilor de urmărire penală, condusă de procurorul care a investigat cazul.

Este de menţionat faptul că ambii făptaşi au mai săvîrşit anterior o serie de infracţiuni.

Urmărirea penală faţă de al doilea criminal a fost disjungată într-o procedură separată, acesta fiind anunţat în căutare, anunţă un comunicat de presă al Serviciului de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus