Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
25.05.2010

Bătrânii - victimele infracţiunilor comise de către tineri

În baza probelor prezentate de procurorii din Donduşeni, instanţa i-a a condamnat pe doi tineri la 7 şi respectiv 8 ani închisoare pentru comiterea tâlhăriei.

Potrivit procurorilor, în martie curent, în raionul Donduşeni, tinerii de 21 ani, forţând uşa, au pătruns în casa unei femei de 78 ani.

În timp ce unul dintre tineri i-a acoperit victimei faţa cu o pernă şi, aplicându-i lovituri cu pumnii şi cu picioarele î-i cerea bani, celălalt tânăr căuta prin odaie bunuri materiale.

Ca rezultat, victimei i-au fost cauzate vătămări corporale grave, fiindu-i sustraşi 225 lei.

Recent procurorii au mai remis în instanţa de judecată o cauză penală de învinuire a unui tânăr de 19 ani de comiterea tâlhăriei.

Conform actului de învinuire, tânărul, fiind mascat cu o căciulă şi un fular, a pătruns în casa unei bătrâne, cărei i-a aplicat lovituri cu pumnii şi i-a sustras 200 euro.

În cazul în care inculpatul v-a fi recunoscut vinovat, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 la 10 ani.

Aceste fapte impun o atitudine serioasă faţă de situaţia bătrânilor, ce devin victime a unor acţiuni ilegale violente din partea tinerilor care neavînd ocupaţii sunt în căutarea unui venit uşor, anunţă Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus