Trimite e-mail | Printeaza
IT
21.05.2010

Din 20 mai 2010 compania Moldtelecom suplineşte lista canalelor televiziunii digitale IPTV cu 10 posturi noi

Din 20 mai 2010 compania Moldtelecom suplineşte lista canalelor televiziunii digitale IPTV cu 10 posturi noi. Astfel, toţi clienţii IPTV pot viziona absolut gratuit aceste posturi, pe perioada promoţională, până la 1 iulie 2010.

Canalele sunt selectate în aşa fel încât să fie pe placul şi interesul tuturor. Moldtelecom pune la dispoziție o serie de canale noi Discovery cu cele mai interesante emisiuni despre ştiinţă, istorie, despre natură şi mediul înconjurător, despre inginerie şi tehnologie.

Pasionaţii de automobile, pescuit sau vânătoare au parte de mai mult suspans şi acţiune în emisiuni pline de originalitate la canalele Драйв şi Охота и Рыбалка.

Veşti bune şi pentru fanii sportului, pentru care am adus un plus de varietate în lista de programe dedicate noilor genuri de sport din toată lumea, care va permite clienților noștri să vizioneze cele mai tari competiții internaționale sportive, la canalul Eurosport 2.

Prin extinderea numărului canalelor TV, Moldtelecom îşi respectă promisiunea făcută clienţilor săi. Fiţi alături de noi şi beneficiaţi de cele mai avantajoase oferte!

Informaţie suplimentară despre condiţiile de conectare şi tarife puteţi obţine în centrele comerciale Moldtelecom sau la numărul 117, apel gratuit, informează un comunicat al companiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus