Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-05-14/de-ziua-europei-bcr-chishinau-alaturi-de-ambasada-rom-niei-in-r-moldova-te-ashteapta-in-piatza-marii-15830.html
Data: May 14, 2010 (22:50)

De Ziua Europei, BCR Chişinău alături de Ambasada României în R.Moldova te aşteaptă în Piaţa Marii Adunări Naţionale

Banca Comercială Română Chişinău S.A. alături de Ambasada României în Republica Moldova au pregătit pentru publicul larg o serie de acţiuni culturale, dar şi premii pentru cei care vor fi la 15 mai în Piaţa Marii Adunări Naţionale să celebreze Ziua Europei la Chişinău.

Vizitatorii cortului Ambasadei României din cadrul Orăşelului European vor fi întâmpinaţi cu literatură românească, bucate tradiţionale româneşti, dar şi cu daruri oferite de BCR Chişinău S.A.

Pe parcursul zilei va fi organizat un concurs cu genericul „Mesaj pentru Europa", în care doritorii de a participa vor lăsa un mesaj pentru Uniunea Europeană. La finele zilei, cardurile completate vor participa la o tombolă specială organizată de BCR Chişinău, câştigătorul căreia va primi un card bancar gratuit BCR Chişinău MasterCard Voiaj, cu un sold iniţial de 100 Euro.

În cadrul Zilei Europei, BCR Chişinău S.A. va organiza şi concursul cu premii „BCR - Banca ta în Europa". Cei care vor oferi cele mai ingenioase şi creative răspunsuri vor primi diverse cadouri oferite de BCR Chişinău, printre care albume cu lucrări ale celor mai notorii pictori români, tricouri şi alte surprize frumoase.

La rândul său, Ambasada României la Chişinău invită publicul larg să participe la concursul  „România - Europa pe limba ta". Persoanele care vor răspunde corect la întrebări privind istoria şi cultura Uniunii Europene vor pleca acasă cu daruri oferite de Ambasada României.