Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-05-04/o-noua-conceptzie-de-constructzie-a-mansardelor-15649.html
Data: May 4, 2010 (15:31)

O nouă concepţie de construcţie a mansardelor

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a dispus constituirea unui grup de lucru pentru revizuirea Concepţiei construcţiei mansardelor la blocurile de locuinţă din capitală, aprobată încă în anul 2001 şi elaborarea regulamentului privind punerea în aplicare a acesteia.

Preşedintele grupului de lucru a fost desemnat viceprimarul de Chişinău, Nistor Grozavu, iar din componenţa grupului mai fac parte consilieri municipali din toate fracţiunile politice din Consiliu şi responsabili din cadrul unor subdiviziuni ale Primăriei.

Grupul de lucru va elabora un nou proiect de decizie privind construcţia mansardelor şi un regulament referitor la implementarea Concepţiei. Primăria capitalei, în cadrul Proiectului PNUD „Dezvoltarea municipiului Chişinău", va încerca atragerea asistenţei tehnice pentru elaborarea proiectului. 

Revizuirea Concepţiei privind construcţia mansardelor se face în scopul ameliorării situaţiei în domeniul gestionării şi întreţinerii fondului locativ din capitală şi în conformitate cu prevederile Strategiei Politicii Locative a municipiului Chişinău, anunţă Serviciul de presă al Primăriei.