Trimite e-mail | Printeaza
IT
28.04.2010

Grupul Orange va investi in 2010 in Republica Moldova jumatate de miliard de lei

Grupul Orange va investi in 2010 in Republica Moldova jumatate de miliard de lei

Astazi, 28 aprilie, Presedintele Executiv al Grupului Orange pentru Europa, Olaf Swantee a venit intr-o vizita de lucru la Chisinau. Programul a inclus intrevederea cu Primul Ministru al R.Moldova Vlad Filat si Viceprim-ministrul si Ministrul Economiei Valeriu Lazar.

„Atasamentul nostru pentru Moldova este puternic. Din 2008, noi am investit 2 miliarde de lei, ceea ce inseamna ca obiectivul nostru este de a contribui la dezvoltarea viitorului acestei tari.

Si astazi, vreau sa va anunt ca in 2010 volumul investitiilor facute de catre Orange Moldova va fi de jumatate de miliard de lei", a subliniat Olaf Swantee.

Olaf Swantee a mai zis, ca peste 1,7 milioane de clienti au ales serviciile de telefonie mobila Orange si aproape 60 000 de clienti utilizeaza Internet Acum. Aceasta inseamna ca 66% din toti utilizatorii de telefonie mobila sunt clienti Orange, iar pe piata Internet 20% folosesc Internet Acum.

Orange este brandul cheie al companiei France Telecom, unul din lideri pe piata telecomunicatiilor din lume. Conform datelor oficiale din 2009, France Telecom numara peste 193 de milioane de clienti pe cinci continente, doua treimi dintre care sunt clienti Orange. In 2009 Grupul a realizat un volum de vanzari egal cu 50.9 miliarde de Euro. Brandul Orange a fost lansat in Moldova pe data de 25 aprilie 2007. Acum Orange Moldova numara 1 milion 700 de mii de clienti. Orange Moldova este cel mai de succes operator pe piata de telefonie mobila din Moldova care si-a inceput activitatea in 1998.

Orange Moldova presteaza servicii de telefonie mobila in standard GSM, Internet Acum, si TV pe mobil.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus