Trimite e-mail | Printeaza
Social
21.04.2010

O fetiţă din R.Moldova a fost abandonată în holul Primăriei sectorului 4 din Bucureşti

O fetiţă a fost abandonată, miercuri, în holul Primăriei sectorului 4 de către tatăl acesteia, reprezentanţii administraţiei publice de sector reuşind să-l contacteze telefonic pe părinte care a declarat că "va veni să o ia, dar nu ştie când".

Potrivit reprezentanţilor Primăriei sectorului 4, fetiţa abandonată în holul primăriei miercuri, în jurul orei 12.00, a spust că este din Republica Moldova, de la Chişinău, că se află în Bucureşti de aproximativ trei săptămâni şi că până acum a locuit într-un centru de îngrijire, fără a putea indica adresa acestui centru.

Reprezentanţii administraţiei publice de sector au verificat înregistrările camerelor de supraveghere pentru a putea identifica persoana care a abandonat copilul în holul instituţiei.

De asemenea, fetiţa le-a dat reprezentanţilor Primăriei numărul de telefon al tatălui care a fost contactat telefonic, acesta declarând că va veni să o ia, însă nu ştie când.

Totodată, părintele le-a precizat că "trebuie să aibă grijă de ea, deoarece acum o săptămână copilul a suferit o comoţie cerebrală"

Tatăl fetiţei s-a prezentat le sediul instituţiei miercuri după-amiază, el declarând că "a fost la Senat să facă rost de bani pentru copil".

La ora transmiterii acestei ştiri, atât fetiţa, cât şi tatăl ei se află la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 4, deoarece tatăl nu înţelege că, indiferent de perioada scursă până la revenirea lui, este vorba de un abandon, asistenţii sociali încercând să clarifice situaţia copilului.

La venirea tatălui, asistenţii sociali au aflat că fetiţa nu are şapte ani, ci nouă. (Mediafax)

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus