Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
07.04.2010

Din 22 aprilie zboruri directe zilnice Chişinău-München

Compania aeriană Air Moldova anunţă lansarea, din 22 aprilie, a zborurilor zilnice pe destinaţia Chişinău-Munchen. Cursele vor fi operate în cadrul acordului de cooperare cod-share cu compania Lufthansa.

La etapa iniţială, zborurile vor fi operate cu aeronava Bombardier CRJ-900, iar, din 1 iulie, cu o aeronavă mai spaţioasă - Airbus A319.

Cursa 9U9257 va decola din Chişinău la ora 13.10 şi va ateriza în Munchen la 14.35, iar la retur cursa 9U9256 va decola din Munchen la 09.00 şi va ateriza în Chişinău la 12.20.

Noua destinaţie Chişinău-Munchen a devenit cea de-a doua destinaţie, după Frankfurt, operată de Air Moldova pe teritoriul Germaniei şi este rezultatul unei colaborări de durată cu partenerul strategic - compania aeriană Lufthansa.

Orarul zborurilor este planificat în aşa mod ca să permită pasagerilor companiei Air Moldova, care procură bilete la tarife speciale oferite în cadrul acordului special prorate cu compania Lufthansa, semnat încă în anul 2008, să călătorească cu confort maxim, beneficiind de conexiuni rapide cu numeroase destinaţii cheie, operate din aeroportul din Munchen.

De asemenea, pasagerii companiei Air Moldova, pot benefica de programul Air&Rail, care pe parcursul a doi ani de la lansare, a devenit foarte popular în rîndul pasagerilor. Esenţa programului Air&Rail constă în combinarea posibilităţilor de transport aerian şi terestru, realizate de către Air Moldova şi Căile ferate federale ale Germaniei Deutsche Bahn. Procurînd un billet de avion pentru ruta Chişinău-Munchen sau Munchen-Chişinău, pasagerul primeşte un bilet, care îi permite să circule gratis din/în aeroportul Munchen în/din mai mult de 6000 de direcţii ale căilor ferate din Germania.

Lista de curse operate de "Air Moldova" în sezonul operaţional de vară va include 19 destinaţii directe, inclusiv Frankfurt, Viena, Istanbul, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milan, Verona, Paris, Praga, Moscova, Sankt-Peterburg, Varna, Kiev, Munchen. Compania operează zboruri cu aeronave de tipul Airbus A320 şi Embraer, oferind pasagerilor două clase de deservire - business şi econom, anunţă Serviciul de presă al companiei.

Aeroportul Internaţional din Munchen Franz Josef Strauss, se plasează pe locul doi în Germania, fiind precedat de cel din Frankfurt, după numărul de pasageri deserviţi, dar, în acelaşi timp, deţine o poziţie de lider după numărul de pasageri deserviţi pe rute interne.

Aeroportul este situat la 28,5 km la nord de München şi deserveşte pasagerii din regiunea Bavaria, sudul Germaniei.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus