Trimite e-mail | Printeaza
Politic
31.03.2010

Săptămîna viitoare la Bucureşti va fi semnat Acordul cadru de finanţare dintre România şi R.Moldova în sumă de 102 mln. euro

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Emil Boc, Prim-ministru al României. La întrevedere au participat persoane oficiale din cadrul Guvernului României, membri ai delegaţiei care îl însoţesc pe Prim-ministrul Emil Boc în vizita de astăzi la Chişinău şi membri ai Guvernului R.Moldova.

Emil Boc a anunţat că săptămîna viitoare la Bucureşti va fi semnat Acordul cadru de finanţare dintre România şi R.Moldova în sumă de 102 mln. euro.

Vlad Filat a spus că este foarte important ca prima tranşă din acest suport să fie accesată de R.Moldova deja în 2010.

Premierul RM a pledat pentru elaborarea unei agende clare şi determinarea proiectelor prioritare care urmează a fi realizate în cadrul Acordului respectiv, ce ar aduce rezultate prompte, în interesul cetăţenilor Republicii Moldova.

"Important este ca cetăţenii să resimtă rezultatele benefice ale colaborării noastre cît mai curînd", a precizat Vlad Filat.

Premierul RM a mulţumit pentru suportul financiar acordat de România R.Moldova şi a dat asigurării că banii vor utilizaţi cu mare grijă.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus