Trimite e-mail | Printeaza
Economie
26.03.2010

Moldova participă cu stand colectiv la o expoziţie internaţională din Germania

Potrivit CCI, în perioada 26 - 29 martie, agenţi economici din Moldova participă pentru prima oară, cu stand colectiv, la expoziţia internaţională universală „Rheinland-Pfalz Ausstellung", care se desfăşoară în oraşul Mainz, Germania.
Conform vicepreşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie a RM, Vladimir Didilica, conducătorul delegaţiei oamenilor de afaceri autohtoni la expoziţie, la standul colectiv al ţării noastre va avea loc prezentarea Republicii Moldova, cu genericul „Moldova prezintă".

Delegaţia din Moldova va avea întrevederi cu oficiali ai Ministerului Economiei, Transporturilor; Agriculturii şi Viticulturii al Landului Renania-Palatinat, cu organizatorii expoziţiei, în vederea stabilirii relaţiilor de colaborare bilaterală de lungă durată.

Din componenţa delegaţiei din oamenilor de afaceri RM fac parte reprezentanţi ai Gildei Vinificatorilor din Moldova, ai „Lion-Gri" SRL , Fabricii de conserve din Olăneşti, Agenţiei de turism „Tatra-Bis". Participarea cu standul colectiv la expoziţie este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei.

La expoziţia „Rheinland-Pfalz Ausstellung" iau parte circa 800 de companii din diferite ţări, care au expus pe o suprafaţă de circa 32 mii metri pătraţi.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus