Trimite e-mail | Printeaza
IT
24.03.2010

Moldova ICT Summit 2010 - o nouă poziţionare a R.Moldova pe piaţa regională şi internaţională a serviciilor IT

Moldova ICT Summit 2010, care va avea loc în perioada 30-31 martie 2010 la Chişinău, va servi drept un punct de plecare pentru lansarea unei poziţionări clare a R.Moldova şi prezentarea unei oferte imbatabile pieţii regionale şi internaţionale de servicii IT. Astfel industria IT din R.Moldova poate înregistra o creştere de 3-4 ori pe parcursul unui singur an. Aceasta au declarat- în cadrul unei conferinţe de presă organizatorii acestui eveniment. Summit-ul se va desfăşura sub patronajul Ministerului Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor (M.T.I.C.), partenerii fiind National ICT Association, USAID CEED Project, Microsoft Moldova.

Moldova ICT Summit 2010 va conţine câteva compartimente importante, în special: ICT4Business - o platformă pentru companiile din domeniul TIC din Moldova sau cele din străinătate interesate de piaţa autohtonă, pentru a comunica cu potenţialii lor clienţi în chestiunile de business, inclusiv prezentarea noilor produse sau servicii. Discursurile şi discuţiile vor accentua utilizarea tehnologiilor TIC pentru gestionarea şi dezvoltarea businessului tradiţional. ICT 4 Professionals - Sesiuni oferite de catre profesionisti cu renume ce vor impartasi ultimele inovatii tehnologice si vor oferi solutii pentru munca cotidiana a colegilor de breasla. Este o oportunitate excelenta pentru profesionistii din domeniul TIC sa se dezvolte. Development4ICT - o platformă pentru directorii generali ai companiilor TIC din Moldova şi alţi actori din piaţa TIC, printre care autorităţile, clienţii şi partenerii internaţionali. Prezentările vor accentua posibilităţile şi scenariile de dezvoltare viitoare a industriei TIC din Moldova, atât în contextul ţării cât şi la nivel mondial.

La summit vor participa în număr mare atât lideri şi specialişti din sectorul TIC din Moldova, cât şi din străinătate. În lista speaker-ilor internaţionali sunt Robert Farish, Vice President, Regional Director Russia and CIS Countries IDC, Tomislav Bronzin, USAID RCI Innovation Center Senior Advisor.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus