Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-03-22/pentru-investitzii-capitale-in-anul-2010-din-bugetul-municipal-au-fost-alocate-peste-81-milioane-lei-15114.html
Data: Mar 22, 2010 (14:17)

Pentru investiţii capitale în anul 2010 din bugetul municipal au fost alocate peste 81 milioane lei

Consiliul municipal Chişinău a aprobat repartizarea alocaţiilor bugetare destinate pentru finanţarea investiţiilor şi reparaţiilor capitale, pe anul 2010. În total, pentru investiţii capitale în acest an din bugetul municipal au fost alocate peste 81 milioane lei, dintre care 7,6 milioane reprezintă datoriile pentru lucrările efectuate pe parcursul anului 2009.

Primăria Chişinău informează că toate lucrările de reparaţie capitală se vor efectua în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar Direcţiile responsabile vor desfăşura licitaţii publice pentru desemnarea antreprenorilor. Licitaţiile vor fi organizate în incinta Primăriei Chişinău, în Sala de şedinţe. De asemenea, lucrările se vor efectua în strictă conformitate cu prevederile Legii privind calitatea în construcţii.

Vedeti lista obiectivelor unde vor fi efectuate lucrări de investiţii şi reparaţii capitale, dar şi sursele financiare alocate în acest sens.