Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
22.03.2010

Astăzi s-a încheiat sezonului de incalzire

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoaca, a dispus astazi incheierea sezonului de incalzire in municipiul Chisinau. In continuare, agentul termic va fi livrat doar in gradinite si scoli.

In conformitate cu prevederile dispozitiei primarului general, SA „Termocom" a inceput deja debransarea consumatorilor de la sistemul centralizat de termoficare. De asemenea, tot astazi in cadrul sedintei operative de la Primarie, Dorin Chirtoaca a solicitat serviciilor responsabile sa inceapa pregatirile pentru sezonul de incalzire 2010 - 2011.

**

Primaria Chisinau face apel pentru implicare in campania de salubrizare

Primaria Chisinau face apel catre asociatiile, institutiile si organizatiile non guvernamentale din municipiu sa participe la campania de salubrizare, prin implicare in amenajarea parcurilor si intretinerea spatiilor verzi. De asemenea, solicitam asociatiilor de proprietari si agentilor economici din raza municipiului Chisinau sa ecologizeze perimetrul in care activeaza.

Pentru persoanele fizice si institutiile care doresc sa se implice in campania de salubrizare, Primaria Chisinau va pune la dispozitie unitatile de transport necesare pentru evacuarea deseurilor. Persoanele interesate, pot solicita sustinerea autoritatilor locale in acest sens, la urmatorul numar de telefon: 20-17-08 (Directia Relatii Publice, Primaria Chisinau).

Primaria Chisinau doreste sustinerea actiunilor de voluntariat, responsabilizarea cetatenilor si dezvoltarea spiritului civic in comunitate. Or, doar prin eforturi comune putem avea un municipiu mai curat, un oras european, anunţă Serviciul de presă al Primariei.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus