Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
17.03.2010

Doi tineri riscă pînă la 7 ani închisoare pentru proxenetism

Procuratura sect. Ciocana a remis recent instanţei de judecată, pentru examinare în fond, două cauze penale de înviunire a doi tineri care au săvârşit infracţiuni de proxenetism.

Potrivit procurorilor, unul dintre învinuiţi, în vîrstă de 27 ani, a fost îndemnat de o persoană de origine turcă ca să-i găsească tinere pentru practicarea prostituţiei în Grecia contra remunerării băneşti.

Acesta, s-a înţeles şi a convins o tînără să practice prostituţia în Grecia, promiţînd că va fi bine plătită.

De ziua îndrăgostiţilor, infractorul împreună cu victima au fost stopaţi de organele de drept la punctul vamal al Aeroportului Internaţional Chişinău.

În celălalt caz, învinuitul, în vîrstă de 26 ani, a îndemnat o consăteancă şi prietena acesteia să practice prostituţia în Franţa. Acesta a obţinut consimţămîntul fetelor, convinse uşor pentru că vor fi bine plătite.

Cînd infractorul a dorit să se întîlnească cu fetele pentru a stabili ultimele detalii, acesta a fost demascat de organele de forţă.

Dacă vor fi recunoscuţi vinovaţi, învinuiţii riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 4 la 7 ani, anunţă Serviciul de presă al Procuraturii Generale.                                           

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus