Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
11.03.2010

Programului operaţional comun România – Ucraina – R.Moldova 2007-2013 este de 134 milioane euro

Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu preşedinţii raioanelor, cu participarea mai multor membri ai Cabinetului de miniştri.
Premierul a menţionat că, Guvernul a aprobat Strategia de Dezvoltare Regională, scopul căreia este crearea cadrului instituţional de dezvoltare regională, precum şi a cadrului de gestiune, implementare, finanţare, monitorizare şi evaluare a dezvoltării regionale.

Potrivit Serviciul de presă al Guvernului, Vlad Filat a menţionat şi oportunităţile de care pot beneficia autorităţile locale ca urmare a relaţiilor de colaborare dintre autorităţile ţării şi partenerii de dezvoltare. Premierul s-a referit la programele de colaborare transfrontalieră, menţionînd că doar bugetul Programului operaţional comun România - Ucraina - Republica Moldova 2007-2013 este de 134 milioane euro. Prin intermediul acestor programe, autorităţile locale şi alte organizaţii sînt încurajate să colaboreze în vederea  dezvoltării  economiei locale, soluţionării anumitor probleme legate de mediul înconjurător şi situaţii excepţionale.        

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus