Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
11.03.2010

Patriciu despre acuzatiile lui Voronin: Nu am avut niciun fel de relatii cu Filat

Patriciu despre acuzatiile lui Voronin: Nu am avut niciun fel de relatii cu Filat

Omul de afaceri Dinu Patriciu a spus joi ca declaratiile fostului presedinte moldovean Vladimir Voronin privind returnarea banilor pe care i-ar fi imprumutat in campania electorala lui Vlad Filat sunt false, precizand ca el nu a avut niciun fel de relatie comerciala sau financiara cu premierul moldovean, scrie Mediafax.

Intrebat cum comenteaza afirmatiile lui Voronin potrivit carora s-ar fi intalnit cu premieul moldovean Vlad Filat si i-ar fi cerut baniiimprumutati pentru campania electorala, Patriciu a spus ca aceste declaratii nu sunt adevarate "sub nicio forma".

Intrebat daca Voronin dezinformeaza, omul de afaceri a replicat: "Da, bineinteles". "Este o prostie. Eu nu am avut niciun fel de relatie comerciala sau financiara cu domnul Filat, vreodata, de niciun fel. L-am vazut o singura data in viata
mea", a spus Patriciu, precizand ca nu exista nicio sustinere financiara din partea sa catre Vlad Filat pentru campania electorala a politicianului moldovean.

Presedintele PCRM, Vladimir Voronin, a declarat, joi, ca omul de afaceri roman Dinu Patriciu i-a cerut liderului PLDM, Vlad Filat, sa-i dea inapoi banii pe care i-ar fi oferit in campania electorala, relateaza ProTV Chisinau. (Romania libera)

 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus