Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
10.03.2010

Întreprinderea „VEFA PACK” S.R.L. a fost înregistrată în calitate de rezident al ZAL „Otaci – Business”

Întreprinderea cu capital străin „VEFA PACK" S.R.L. a fost înregistrată în calitate de rezident al Zonei antreprenoriatului liber Parcul de Producţie „Otaci - Business" cu proiectul de fabricare a articolelor din material plastic.

În baza contractului încheiat administraţia ZAL PP „Otaci - Business", întreprinderea cu capital străin „VEFA PACK" S.R.L. şi-a asumat angajamentul ca pe parcursul anului 2010 să exporte în Uniunea Europeană marfă în valoare de cca 3 mln. euro, cu perspectiva de a intensifica relaţiile economice cu pieţele externe.

Potrivit Serviciului relaţii publice al Ministerului Economiei, pe parcursul anului 2009 întreprinderea a investit în jur de 300 mii dolari SUA pentru procurarea utilajului şi crearea infrastructurii de producţie.

Începînd cu luna ianuarie 2010, întreprinderea şi-a început activitatea de producere, angajînd în cîmpul muncii 20 de muncitori. Pe data de 26 februarie 2010 a fost realizat primul export al producţiei finite. Aproximativ 21 tone de articole din material plastic au fost exportate consumatorilor din Germania.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus