Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
09.03.2010

Un lot de pământ cu suprafaţa de 3,9 hectare din sectorul Ciocana atribuit pentru proiectarea şi construirea unor blocuri locative

Primăria municipiului Chişinău propune atribuirea unui lot de pământ cu suprafaţa de 3,9 hectare din sectorul Ciocana, cartierul Budeşti-1 (str. Nicolae Sulac - str. Nicolae Milescu Spătaru), pentru proiectarea şi construirea unor blocuri locative, cu obiective de menire social-culturală, pentru angajaţii universităţilor de stat din capitală.

Un proiect de decizie în acest sens va fi înaintat spre examinare şi aprobare la următoarea şedinţă a Consiliului municipal Chişinău. Proiectul respectiv a fost elaborat la iniţiativa primarului general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă şi a fost avizat pozitiv de către toate serviciile responsabile. Terenul va fi atribuit în folosinţă Întreprinderii municipale „Direcţia Construcţii Capitale", care de comun cu administraţiile Universităţilor va asigura proiectarea şi construcţia blocurilor locative pentru cadrele didactice din instituţiile de învăţământ superior, , anunţă Serviciul de presă al Primariei.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus