Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
05.03.2010

CCI organizează o vizită de afaceri la târgul internaţional de maşini şi instalaţii de mâna a doua „RESALE 2010”

Camera de Comerţ şi Industrie a R,Moldova organizează pentru agenţii economici autohtoni o vizită de afaceri la târgul internaţional de maşini, utilaje şi instalaţii de mâna a doua „RESALE 2010", ediţia a XVI-a, care se va desfăşura în perioada 21-23 aprilie 2010, în or. Karlsruhe, Germania.

Conform şefei Direcţiei Expoziţii şi Târguri a CCI a Moldovei, Marina Petrova, vizita de afaceri la aceast eveniment le va oferi întreprinzătorilor posibilitatea de a achiziţiona utilaje şi maşini la preţuri convenabile şi de o calitate înaltă, deoarece ele sunt recondiţionate direct de către producător. "Echipamentul recondiţionat este considerat o alternativă bună de către businessmeni, pentru că este eficient şi are costuri reduse. Cu susţinerea CCI a Moldovei, pentru al 5-lea an consecutiv, agenţi economici autohtoni vor vizita expoziţia, târgul bucurându-se de succes în rândul antreprenorilor".

La cea de a XVI-a ediţie a expoziţiei „RESALE" vor expune circa 500 de companii din 28 de ţări, cu o ofertă total estimată la peste 160 000 de maşini, utilaje şi echipamente. Printre exponate vor fi: utilaj pentru prelucrarea metalelor, lemnului, maselor plastice şi cauciucului, maşini de ambalare, pentru industria alimentară, industria textilă, industria chimică şi farmaceutică, maşini tipografice, sisteme de telecomunicaţii şi prelucrare a datelor etc. Participanţii vor mai prezenta echipament medical, diverse tehnologii, robotică şi automatică, instrumente de măsură şi control, salubrizare şi reciclare, maşini agricole ş.a.

Agenţii economici interesaţi pot afla informaţii suplimentare la Direcţia Expoziţii şi Târguri a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei: tel/fax: (373 22) 21-07-25, 23-84-10, e-mail: expo@chamber.md.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus