Trimite e-mail | Printeaza
Economie
22.02.2010

Forumului Investiţional Vienez va avea loc la Chişinău în a doua jumătate a lunii mai

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Elena Kirtcheva, Secretar General al Forumului Economic de la Viena

Interlocutorii au discutat despre Forumul Economic de la Viena, dar şi despre organizarea Forumului Investiţional Vienez, ce va avea loc la Chişinău în a doua jumătate a lunii mai, anul curent.

„Organizarea la Chişinău a Forumului Investiţional Vienez este o oportunitate unică de a atrage noi investitori pe piaţa Republicii Moldova, dar şi pentru a-i motiva pe cei care deja activează aici să-şi extindă businessul", a precizat Vlad Filat.

„Ne-am dori foarte mult să Vă vedem la Viena, alături de alţi Prim-miniştri, pentru a discuta despre aspectele economice care ne interesează pe toţi", a precizat Elena Kirtcheva.

Vlad Filat a mulţumit pentru invitaţie, meţionînd că promovarea R.Moldova ca şi ţară în care merită să se facă investiţii, este în interesul Guvernului.
Vlad Filat şi Elena Kirtcheva au convenit asupra desfăşurării mai multor acţiuni în comun, ce vor avea drept scop atragerea investiţiilor în ţara noastră, anunţă Serviciul de presă al Guvernului.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus