Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.02.2010

Parcare subterană în zona Pieţei Centrale

În acest an, în centrul Chişinăului, în zona Pieţei Centrale, ar putea demara lucrările pentru construcţia unei parcări subterane în mai multe nivele. Despre aceasta a informat în cadrul şedinţei operative de la Primărie, primarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

Potrivit edilului capitalei, cu o iniţiativă în acest sens a venit un investitor, care a prezentat deja proiectul autorităţilor locale. Dorin Chirtoacă a precizat că zona respectivă este una problematică pentru traficul rutier şi a opinat că, chiar şi în condiţii de criză, se pot găsi investitori cointeresaţi în realizarea unui asemenea proiect.

Referindu-se la subiect, directorul ÎM „Piaţa Centrală", Ion Stratulat, a confirmat că a fost elaborat un concept de reorganizare a pieţei, care prevede inclusiv construcţia unei parcări subterane în mai multe nivele.
Potrivit Serviciului de presă al Primăriei, viceprimarul Nistor Grozavu a comunicat că Primăria va înainta la una din şedinţele următoare ale Consiliului municipal proiectul de decizie privind construcţia parcării în zona Pieţei Centrale.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus