Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-02-08/bundestagul-german-ofera-pentru-anul-2011-o-serie-de-burse-in-cadrul-programului-bursa-internatziona-14423.html
Data: Feb 8, 2010 (10:07)

Bundestagul german oferă pentru anul 2011 o serie de burse în cadrul programului „Bursa Internaţională Parlamentară”

Parlamentul Republicii Moldova şi Ambasada Republicii Federale Germania la Chişinău anunţă că Bundestagul german oferă pentru anul 2011 o serie de burse în cadrul programului „Bursa Internaţională Parlamentară".

Dosarul complet al candidaţilor va conţine următoarele acte în limba germană: 

Dosarul complet urmează a fi expediat până la 30.06.2010 la următoarea adresă:

Ambasada Republicii Federale Germania

Bursa Internaţională Parlamentară

Str. Maria Cibotari 35, 2012 Chişinău, Republica Moldova

Telefon: +373 22 20 06 00

E-mail: info@chisinau.diplo.de

Persoane de contact: Julia Kahrl, Aurica Miler

Informaţii detaliate despre programul de burse, cerinţele de eligibilitate, despre procedura de a aplica, respectiv cea de selecţionare pot fi găsite de pe pagina de internet: www.bundestag.de/ips.

Bundestag-ul german oferă, începând cu anul 1990, în cadrul programului „Burse Internaţionale Parlamentare", o serie de burse pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior, vorbitori de limbă germană, din ţările Europei Centrale şi de Est şi SUA. În cadrul acestui program 120 de bursieri din 28 de ţări, inclusiv Republica Moldova, vor avea ocazia să ia cunoştinţă de sistemul parlamentar al Germaniei. Bursierii vor activa în biroul unui membru al Bundestagului german, având posibilitatea de a lua parte şi la un program academic complementar, organizat de Universitatea Liberă din Berlin, Universitatea Humboldt şi Universitatea Tehnică.