Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.02.2010

Schimb de experienţă în domeniul raportării financiare în sectorul corporativ

Schimb de experienţă în domeniul raportării financiare în sectorul corporativ

Viceministrul Finanţelor, Victor Barbăneagră, conduce delegaţia Republicii Moldova aflată în vizită de studiu în Croaţia, în perioada 3-6 februarie. Delegaţia RM se află în vizită de studiu la Ministerul Finanţelor al Croaţiei pentru a se familiariza cu experienţa în domeniul Reformei Contabilităţii privind aplicarea Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară în Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Oficialii vor avea şi un şir de întrevederi cu reprezentanţii sectorului privat pentru a studia modalităţile şi dificultăţile implementării Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară în Întreprinderile Mici şi Mijlocii.

Din delegaţie mai fac parte reprezentanţi ai Biroului Naţional de Statistică, Academiei de Studii Economice, Consiliului Consultativ pe lângă Ministerul Finanţelor şi Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova.

Potrivit MF, vizita este organizată cu suportul Băncii Mondiale în cadrul Programului privind schimbul de experienţă în domeniul raportării financiare în sectorul corporativ.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus