Trimite e-mail | Printeaza
IT
03.02.2010

Agentia de mobile marketing Syscom Digital se extinde in Moldova

Agentia de marketing pe telefonul mobil Syscom Digital a deschis o filiala la Chisinau, anunta compania.

„Avem in plan inaugurarea de filiale si pe alte teritorii. Modelul care a stat la baza deciziei luate de Maia Novolan, directorul general al Syscom Digital, au fost clientii agentiei din Romania care administreaza conturile din tarile limitrofe", se anunta in comunicat.

Odata cu extinderea in Republica Moldova, agentia isi va mari echipa, biroul de acolo avand propriii angajati care vor fi coordonati la inceput de membrii agentiei din Bucuresti.

Maia Novolan declara anul trecut ca agentia lansata in septembrie va avea pana la finalul lui 2009, afaceri intre 220.000-250.000 de euro, iar pentru 2010 estima inregistrarea de profit.

Novolan a lucrat pana in toamna 2009 la firma Intertel, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de marketing interactiv, dar si in trustul MediaPro, unde a lansat concursurile prin telefon, care aveau ca premii masini, apartamente, electrocasnice, acestea avand ca scop cresterea audientei programelor canalelor grupului condus de Adrian Sarbu.

Echipa din Romania a Syscom Digital este formata din 14 oameni dintre care 10 persoane au lucrat anterior la Intertel.

Agentia Syscom Digital este specializata in comunicare digitala, strategie si management in comunicarea virtuala, continut digital, creatie proiecte interactive, marketing viral, marketing de proximitate (bluetooth advertising), call-center, campanii integrate de online si offline, folosind un mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, Voce, WEB, M-WEB, Bluetooth, Barcode SMS si Barcode MMS. (Wall-Street)

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus