Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
01.02.2010

Spre luna de miere la Paris, sub bancheta din spate

Un basarabean care mergea la munca in Franta s-a gandit sa isi ia cu el si nevasta, pe care a ascuns-o sub bancheta din spate a masinii.

Dorin si Natalia, ambii din Republica Moldova, s-au casatorit pe 25 ianuarie si s-au gandit ca ar putea petrece o frumoasa luna de miere la Paris, mai ales ca Dorin avea viza si aviz de munca pentru Franta. Pentru ca obtinerea unei vize si pe numele Nataliei le-ar fi amanat prea mult luna de miere, cei doi s-au gandit ca aceasta s-ar putea ascunde intr-un spatiu special amenajat sub bancheta din spate. Au incercat sa treaca granita pe la Vama Oancea, dimineata, pe la ora 5.30, cand presupuneau ca politistii de frontiera si vamesii sunt prea obositi sa verifice Chryslerul cu numar de inmatriculare de Franta. Dar s-au inselat. "A fost gasita, ascunsa intr-un lacas special amenajat sub bancheta din spate, B. Natalia, in varsta de 22 ani. Barbatul a declarat ca, intrucat eliberarea documentelor de calatorie ale sotiei cu noul nume de familie si a vizei de tranzit pentru Romania necesita prea mult timp, a realizat un lacas prin decuparea podelei si a banchetei din spate, creand astfel un spatiu in care sotia s-a ascuns, intentionand sa ajunga astfel pana in Franta", a declarat Marcel Antohi, purtator de cuvant al IJPF Galati. Noul cuplu s-a ales cu dosare penale, Dorin - pentru comiterea infractiunii de trafic de migranti, iar Natalia - pentru tentativa de intrare in Romania prin trecerea ilegala a frontierei.

Trecerea granitei de la Prut prin metoda "la capac" pare sa devina o moda. Recent, politistii de la Vama Oancea au descoperit 11 turci ascunsi in spatiile special create intr-o autorulota Mercedes, sub placa ce sustinea saltelele care formau trei paturi. Autorulota era inmatriculata in Germania, iar soferul turc, rezident in Germania, era insotit de o nemtoaica. Cuplul de "turisti germani" ii transporta pe cei 11 turci spre Germania si Franta. (Romania Libera)

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus