Trimite e-mail | Printeaza
Social
27.01.2010

Tîrgulul locurilor de muncă a fost inaugurat astăzi în cadrul Expoziţiei Naţionale "Fabricat în Moldova"

În perioada 27-30 ianuarie curent, în cadrul celei de-a IX-a ediţii a Expoziţiei Naţionale „Fabricat în Moldova", Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează tradiţionalul Târg al locurilor de muncă.

Persoanele interesate vor avea posibilitatea să se informeze despre locurile de muncă vacante înregistrate de toate agenţiile teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă. Pe platoul târgului vor fi amplasate posturile de autoinformare electronică, care vor oferi vizitatorilor acces rapid la informaţia despre locurile de muncă libere şi agenţii economici care le oferă, cadrul legislativ şi normativ ce ţine de ocuparea forţei de muncă şi diverse informaţii din domeniul pieţei muncii plasate pe Portalului guvernamental „Piaţa forţei de muncă" ( www.jobmarket.gov.md ).

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea acces la baza de date a Agenţiei Naţionale, care cuprinde informaţia provenită din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, şi care la zi constituie circa 1900 locuri vacante.

Potrivit Serviciului de presa al ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, opt agenţi economici şi-au anunţat disponibilitatea să participe la târg: SA „Artima", SA „Ionel", SA „Zorile", SA „Armet", ÎI „Nina Balan", SRL „777&C", SA „Starnet", SC „Tradiţii Noi" SRL. Acestea vor pune la dispoziţia solicitanţilor circa 200 locuri vacante în mun. Chişinău, care se referă la cusători şi cusătorese, lăcătuşi, electromecanici, ingineri, brodeze, specialişti în tehnologii informaţionale, asamblori, etc.

Târgul locurilor de muncă se desfăşoară în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo", pavilionul central, situat pe adresa: mun. Chişinău, str. Ghioceilor, 1. Program zilnic: 10.00-18.00

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus