Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-01-26/expozitzia-natzionala-fabricat-in-moldova-se-va-desfashura-in-perioada-2730-ianuarie-14217.html
Data: Jan 26, 2010 (17:05)

Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova" se va desfăşura în perioada 27-30 ianuarie

Ediţia a IX- a Expoziţiei Naţionale "Fabricat în Moldova" va avea loc la 27-30 ianuarie, ceremonia de inaugurare a evenimentului va avea loc la 27 ianuarie, orele 11.00, în Pavilionul Central CIE „Moldexpo", la care vor participa reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale şi locale, conducerea CCI a Moldovei, oaspeţi de peste hotare, businessmeni etc.

La „Fabricat în Moldova 2010" vor îşi expune produsele şi serviciile agenţi economici ce activează în majoritatea ramurilor economiei naţionale, inclusiv, cu standuri colective vor participa 13 raioane, printre care: Anenii Noi, Călăraşi, Hânceşti, Leova, Rezina, Soroca, Străşeni, Ungheni etc.

Întreprinzătorii ce doresc să iniţieze relaţii de colaborare cu businessmeni din România pot afla informaţii suplimentare la standurile Camerelor de Comerţ şi Industrie din Iaşi şi Constanţa. Menţionăm că expoziţia va fi vizitată de delegaţii ale oanemilro de afaceri din Belarus, Lituania, Olanda, România, Ucraina.

Expoziţia „Fabricat în Moldova" este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, sub patronajul Guvernului, cu scopul de a susţine întreprinzătorii autohtoni şi a promova produsele şi serviciile fabricate în ţara noastră. La seminarele şi mesele rotunde care se desfăşoară în cadrul expoziţiei participă specialişti, autorităţi publice, antreprenori, ce discută subiecte actuale şi propun soluţii la problemele cu care se confruntă mediul de afaceri.
Expoziţia naţională multiramurală „Fabricat în Moldova" se organizează anual, începând cu 2002, ultima ediţie fiind vizitată de peste 40 mii de vizitatori din toată republica.