Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.01.2010

Circulatia rutiera va fi redirecţionată pe artere secundare

În legătură cu vizita oficială a preşedintelui României, Traian Băsescu şi a premierului Lituaniei, Andrius Kubilius (26-28 ianuarie 2010), şi în baza cerinţelor internaţionale de asigurare a nivelului înalt de securitate pentru buna desfăşurare a evenimentului, Ministerul Afacerilor Interne atenţionează, în special conducătorii auto, că circulaţia rutieră în partea centrală a municipiului va fi restricţionată.

În acest context, fluxul de automobile va fi redirecţionat pe artere secundare. Pentru ca în trafic să nu apară ambuteiaje, conducătorii auto sunt rugaţi să se conformeze cerinţelor şi indicaţiilor agenţilor rutieri.

Totodată, MAI informează şoferii despre neadmiterea parcării în zona de centru a capitalei şi a rutelor de deplasare a delegaţiilor, în caz contrar automobilele vor fi evacuate forţat şi transportate la parcarea cu plată.

În cazul în care la girofarul automobilului poliţiei rutiere sunt conectate luminile roşii şi albastre concomitent, şoferii sunt obligaţi să stopeze unitatea de transport cât mai pe dreapta.

Deţinătorii de arme sunt solicitaţi să se abţină de la port-armă în locurile publice.

Ministerul Afacerilor Interne  atrage atenţia conducătorilor auto că pe traseul naţional Chişinău-Cahul pe 28 ianuarie vor apare pane de circulaţie din cauza deplasării delegaţiilor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus