Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2010-01-16/shedintzele-guvernului-r-moldova-vor-fi-transmise-online-prin-retzeaua-internet-14052.html
Data: Jan 16, 2010 (21:08)

Şedinţele Guvernului R.Moldova vor fi transmise on-line prin reţeaua Internet

Şedinţele Cabinetului de Miniştri vor putea fi vizualizate on-line de către toţi utilizatorii Internet. Pentru a urmări şedinţele Executivului este suficient să accesaţi  opţiunea „Şedinţe de Guvern ON-LINE" de pe pagina oficială a Guvernului Republicii Moldova: www.gov.md.

În funcţie de viteza conexiunii oferită de Internet-providerul utilizatorului, poate fi ales unul din regimurile de transmisiune propuse (Cerinţe minimale tehnice: viteză conexiunii - de la 384 Kbps, RAM de la 256 MB, CPU de la 1,2 GHz, Cartela video de la 128 MB. Adobe Flash Player.)

Potrivit Serviciului de presă al Guvernului, indicaţia privind organizarea transmisiunii on-line a şedinţelor Guvernului pentru toţi utilizatorii Internet a fost dată anterior de Prim-ministrul Vlad Filat şi se înscrie în angajamentul actualului Guvern de a spori nivelul transparenţei în activitatea sa.

Prima şedinţă de Guvern care va putea fi vizionată on-line va avea loc luni, 18 ianuarie.