Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
14.01.2010

Ambasada României anunţă concurs pentru angajarea de funcţionari consulari la secţiile din Chişinău

Ambasada României din Republica Moldova organizează un concurs pentru angajarea a 21 de funcţionari consulari de pe plan local, pentru a presta servicii consulare la secţiile din Chişinău.

Concursul va consta într-un interviu şi va fi organizat la data de 18 ianuarie 2010, la sediul ambasadei din Chişinău, începând cu orele 09:00. Printre condiţiile pentru candidaţi se numără absolvirea unei facultăţi, de preferinţă în domeniul juridic, să cunoască bine limba română, precum şi o limbă de circulaţie internaţională, dar să aibă şi abilităţi în relaţia cu publicul.

Pentru înscrierea la concurs candidaţii trebuie să depună un dosar care să cuprindă următoarele documente: cererea de înscriere, care să conţină şi o motivaţie privind angajarea pe unul din posturile menţionate; curriculum vitae, însoţit de două fotografii tip paşaport; o copie a diplomei de studii, însoţită de original; o copie a buletinului de identitate, însoţită de original; cazierul judiciar din Republica Moldova, precum şi o declaraţie olografă, din care să rezulte că nu a suferit condamnări în străinătate; o recomandare de la actualul sau ultimul loc de muncă.

Dosarele pot fi depuse zilnic la sediul Ambasadei României, între orele 08,00 - 16,00, până la data de 15 ianuarie.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus