Trimite e-mail | Printeaza
Economie
13.01.2010

Un For economic moldo-lituanian se va desfasura la 26 ianuarie la Chisinau

La 26 ianuarie curent, la Chişinău, Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în comun cu Camera de Comerţ Internaţională a Lituaniei organizează Forul economic moldo-lituanian, la care vor participa reprezentanţi oficiali şi oameni de afaceri din ambele state.

În cadrul forului vor fi prezentate informaţii referitor la oportunităţile investiţionale din Moldova şi Lituania, după care agenţii economici vor avea întrevederi.

Conform şefului Direcţiei Relaţii Externe şi Colaborare Internaţională, Mihai Bâlba, Forul economic moldo-ituanian este organizat cu scopul de a atrage investiţii lituaniene în diverse sectoare ale economiei moldoveneşti şi de a promova relaţiilor comerciale dintre cele două state.

La sfârşitul lunii ianuarie, un grup de 10 companii lituaniene ce activează în domeniile: biotehnologie, producerea berii, farmaceutică, tehnologii informaţionale, industria polimerilor, construcţii, servicii de consultanţă etc, vor efectua o vizită de afaceri în Moldova, pentru a se familiariza cu oportunităţile investiţionale de la noi din ţară.

Participarea la for este gratuită. Companiile interesate pot afla informaţii suplimentare la CCI a Moldovei, tel.: 23-87-70, tel./fax: 22-13-91, www.chamber.md, e-mail: eic@chamber.md.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus