Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
24.12.2009

Idei de sms-uri de Craciun

De cate ori ai zambit, atunci cand ai primit un sms de Craciun, si te-ai gandit ca mai bine cautai si tu un mesaj haios, in loc sa folosesti formula traditionala "Sarbatori Fericite!", cu variatiuni pe aceeasi tema?

Fireste ca exista mai multe categorii de sms-uri: cele formale, pe care le poti trimite persoanelor pe care nu le cunosti prea bine, cele pentru prieteni, pentru persoana iubita, pentru partenerii de afaceri. Iti oferim o colectie de astfel de mesaje, pe care le poti trimite atunci cand esti in pana de inspiratie:

Mesaje formale:

- Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!

- Fie ca Sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

- Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

Mesaje pentru prieteni

- Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si cel mai important... sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

- Nu iti doresc ca Noul An sa iti aduca in dar indeplinirea tuturor viselor, ci sa ai puterea de a le face fata atunci cand se vor implini. Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

- Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in kp un sak q bani si un bilet q La multi ani.

- Nu iti doresc sa ai puterea de a crede in Noul An, ci puterea si rabadarea de a astepta schimbarile ce vor sa vina. Credinta si rabdarea merg mana in mana. La multi ani!

- Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craciunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres.

Mesaje pentru persoana iubita

- De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

- Nu sunt cum sunt cand tu ma vezi, ci sunt cum sunt cand ma visezi. Deci dormi mai mult, ca sa visezi, sa vezi cum sunt cand nu ma vezi..

- Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume... Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.

- Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?

- Sexul e ca ninsoarea: niciodata nu stii cat o sa dureze si la cati cm o sa ajunga.

Mesaje pentru partenerii de afaceri

- La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer... Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace

- Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

- Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

Sursa: Ziare.com

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus