Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.12.2009

Filat merge la Bruxelles

Filat merge la Bruxelles

La Bruxelles are loc astăzi reuniunea Consiliului de Parteneriat şi Cooperare între Republica Moldova şi Uniunea Europeană, la care participă premierul Vlad Filat şi ministrul de externe Iurie Leancă.

Vlad Filat a concretizat că la reuniunea Consiliului de cooperare RM-UE, urmează a fi prezentat tot setul de acţiuni ce au fost şi care mai urmează a fi realizate de ţara noastră în ceea ce priveşte integrarea europeană.

Viceprim-ministrul Iurie Leancă, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a declarat că se va trasa obiectivele cele mai importante ce urmează a fi realizate în anul 2010, dar şi într-o perspectivă mai îndelungată.

Oficialii europeni participanţi la Consiliul RM-UE urmează să adopte o declaraţie comună privind perspectivele de colaborare a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană.

Potrivit unei decizii a Cabinetului de miniştri, la reuniunea de la Bruxelles vor mai participa şi viceprim-ministrul Iurie Leancă, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, dar şi ambasadorul Daniela Cujbă, şef al misiunii R. Moldova pe lîngă Comunităţile Europene.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus