Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-12-19/declaratzia-rapida-fiscala-un-nou-serviciu-pentru-contribuabili-13719.html
Data: Dec 19, 2009 (04:34)

Declaraţia Rapidă Fiscală – un nou serviciu pentru contribuabili

A fost lansat un nou serviciu pentru contribuabili - aplicaţia software şi sistemul de management Declaraţia Rapidă, de către Serviciul Fiscal de Stat şi Întreprinderea de Stat „Fiscservinform"  în parteneriat cu Proiectul „Reforma cadrului de reglementare a activităţi de întreprinzător şi a administrării fiscale în Moldova", USAID/BIZTAR, SUA.

Pentru a instrui contribuabilii în domeniul raportării fiscale rapide, vor fi organizate săptămânal seminare de operare cu programul Declaraţia Rapidă.

Proiectul USAID/BIZTAR, SUA, lucrează de comun acord cu Guvernul Republicii Moldova la îmbunătăţirea mediului de afaceri. În particular, BIZTAR contribuie la optimizarea administrării fiscale, la reducerea birocraţiei şi corupţiei, ce afectează sectorul privat, precum şi la îmbunătăţirea accesului cetăţenilor la informaţiile guvernamentale, şi consolidarea dialogului dintre sectoarele public şi privat.