Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.12.2009

În scopul facilitării traversării frontierei în zilele sărbătorilor de iarnă

În scopul facilitării şi intensificării traversării cetăţenilor peste frontieră  în perioada sărbătorilor de iarnă Serviciul Grăniceri al Republicii Moldova a organizat măsurile respective.

Potrivit datelor statistice anuale, în perioada  sărbătorilor de iarnă, numărul cetăţenilor care trec peste frontiera de stat sporeşte considerabil. Anul precedent această cifră a constituit mai mult de 600  mii persoane şi peste 100 mii mijloace de transport.

Aplicînd experienţa acumulată în acest domeniu, Serviciul Grăniceri desfăşoară măsuri de sporire a capacităţii de trecere la punctele de control, fapt ce intensifică esenţial efectuarea controlul de frontieră al cetăţenilor. În perioada sărbătorilor, la cele mai solicitate direcţii vor fi puse în funcţiune utilaje suplimentare şi va fi mărit numărul inspectorilor de frontieră pentru a preveni formarea rîndurilor la traversarea frontierei.

În Serviciul Grăniceri funcţionează 24 ore „linia fierbinte" (37322) 259-675, la care puteţi obţine informaţii despre regulile de traversare a frontierei, de asemenea, pe site-ul oficial al Serviciului, cu adresa www.border.gov.md  activează forumul interactiv unde fiecare vizitator poate primi răspuns  la întrebările adresate.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus