Trimite e-mail | Printeaza
Economie
30.11.2009

Ediţia a IX-a a expoziţiei „Fabricat în Moldova” se va desfăşura în perioada 27 – 31 ianuarie 2010

Ediţia a IX-a a expoziţiei „Fabricat în Moldova” se va desfăşura în perioada 27 – 31 ianuarie 2010

În cadrul unei şedinţe recente, Comitetul organizatoric al expoziţiei „Fabricat în Moldova" a stabilit că ediţia IX-a a acesteia se va desfăşura în perioada 27 - 31 ianuarie 2010, pe teritoriul CIE Moldexpo. La „Fabricat în Moldova" sunt invitaţi să participe atât agenţi economici de la noi din ţară, cât şi de peste hotare.

Potrivit organizatorilor, expoziţia multiramurală „Fabricat în Moldova" este un eveniment de importanţă naţională, organizat pentru susţinerea întreprinzătorilor din Republica Moldova. Expoziţia propune soluţii la problemele ce ţin de structura de comercializare şi promovare a produselor moldoveneşti, oferă populaţiei posibilita tea de a cumpăra produse autohtone de calitate, influenţează direcţia de decizie a consumatorilor şi a întreprinderilor comerciale angro şi cu amănuntul, orientând-o către producătorii locali, stimulează producerea mărfurilor competitive şi de calitate.

Tradiţional, programul adiţional al manifestării va fi divers, întrunind specialişti din ţară şi de peste hotare, reprezentanţi ai autorităţilor publice, care vor aborda teme actuale ale economiei, iar la 29 ianuarie 2010, va avea loc ceremonia oficială de decernare a învingătorilor concursului „Marca comercială a anului 2009".

Pe parcursul celor opt ediţii, „Fabricat în Moldova" a devenit unul dintre cele mai mari evenimente expoziţionale din RM, la care participă agenţi economici din diferite domenii de activitate şi din diferite regiuni ale ţării, devenind astfel, un indicator sigur al principalelor tendinţe de dezv oltare a economiei naţionale.

La ediţia din 2009 a expoziţiei naţionale universale „Fabricat în Moldova" au participat 400 de agenţi economici din toate ramurile economiei naţionale, iar suprafaţa expoziţională a depăşit 2400 metri pătraţi. Manifestarea a fost vizitată de oaspeţi din Belarus, România, Rusia şi Ucraina. În total, la „Fabricat în Moldova 2009" au fost organizate 2 forumuri de afaceri, 2 seminare, 9 mese rotunde care au abordat diferitor aspecte ale business-ului şi la care au participat peste 1000 de specialişti. Expoziţia a avut o rezonanţă socială considerabilă, fiind vizitată de peste 40 mii de vizitatori din toată ţara.

„Fabricat în Moldova" este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei. Antreprenorii care doresc să participe la expoziţia „Fabricat în Moldova" urmează să contacteze Direcţia Expoziţii şi Târguri a CCI a RM, mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare, 151, etajul 2.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus