Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.11.2009

Primarul general Dorin Chirtoacă va efectua o vizită la Bucureşti

Primarul general Dorin Chirtoacă va efectua o vizită la Bucureşti

 În perioada 25 - 26 noiembrie, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, se va afla la Bucureşti, România.

 În cadrul vizitei sale, primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă va participa la festivitatea consacrată aniversării a 150 de ani de la înfiinţarea Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în incinta Aulei Magna - Palatul Facultăţii de Drept a Universităţii şi la el şi-au anunţat prezenţa şeful statului român, Traian Băsescu, preşedintele Senatului României, Mircea Geoană, preşedintele Curţii Europene de Justiţie de la Luxembourg, Vassilios Skouris, ministrul român al justiţiei, Cătălin Predoiu, etc. 

 De asemenea, Dorin Chirtoacă va avea întrevederi cu reprezentanţi ai administraţiei publice locale din Bucureşti, dar şi va participa la câteva emisiuni la unele posturi de radio şi TV din România.

 În seara zilei de 24 noiembrie, cu începere de la ora 22.00, Dorin Chirtoacă va fi invitatul lui Marian Voicu la o emisiune în direct de la TVR Internaţional. Iar pe 25 noiembrie, cu începere de la ora 19.50, va participa la o emisiune la Postul B1TV. 

 Primarul general va reveni la Chişinău în seara zilei de 26 noiembrie.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus