Trimite e-mail | Printeaza
Politic
11.11.2009

Ghimpu a semnat o serie de decrete privind rechemarea unor ambasadori

Preşedintele interimar al R.Moldova Mihai Ghimpu a semnat o serie de decrete privind rechemarea unor ambasadori.

Printr-un decret prezidenţial, Sergiu Stati a fost rechemat din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Turcia.
 
Mihai Ghimpu a semnat şi decretul privind rechemarea lui Victor Postolachi din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Austria şi în Republica Slovacă, precum şi din cea de Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă OSCE şi de Reprezentant pe lângă Oficiul Naţiunilor Unite de la Viena.

Potrivit altui decret semnat de Preşedintele interimar Mihai Ghimpu, Larisa Miculeţ a fost rechemată din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Israel şi în Republica Cipru.

Printr-un alt decret prezidenţial, Valentin Mejinschi este rechemat din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Polonia.

De asemenea, a fost semnat şi decretul privind rechemarea lui Victor Gaiciuc din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul Belgiei, în Marele Ducat de Luxemburg şi în Regatul Ţărilor de Jos, precum şi din cea de Reprezentant  al Republicii Moldova la NATO.

Potrivit unui alt decret semnat de Preşedintele interimar, Mihail Camerzan se recheamă din funcţia de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Republica Portugheză şi în Regatul Maroc, relatează Secţia Relaţii cu Mass-media a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus