Trimite e-mail | Printeaza
Economie
23.10.2009

Noul reprezentant permanent al FMI în Moldova Tokhir Mirzoev îşi va începe activitatea a finele lunii noiembrie

Noul reprezentant permanent al FMI în Moldova Tokhir Mirzoev îşi va începe activitatea a finele lunii noiembrie

Noul reprezentant permanent al FMI în Moldova Tokhir Mirzoev îşi va începe activitatea în Republica Moldova la finele lunii noiembrie 2009. Viner, 23 otombrie Tokhir Mirzoev a fost prezentat premierului Vladimir Filat de către şeful Misiunii de experţi a Fondului Monetar Internaţional pentru Republica Moldova Nikolai Gheorghiev.

Discuţia cu Misiunea Fondului Monetar Internaţional, care se află în Republica Moldova în perioada 14-28 octombrie, s-a axat pe aspectele tehnice privind preconizata semnare a Memorandumului între FMI şi Republica Moldova, la ea participînd mai mulţi membri ai Guvernului.

Prim-ministrul Vladimir FILAT i-a urat lui Tokhir Mirzoev bun venit în Republica Moldova, menţionînd că speră la o colaborare bazată pe o  abordare corectă din ambele părţi.

„Pot să-l asigur pe domnul Tokhir Mirzoev că atmosfera şi modul în care vom lucra va fi diferit de  mediul în care a activat fostul Reprezentant al FMI în Republica Moldova, Johan Mathisen”, a spus Prim-ministrul.

Tokhir Mirzoev s-a născut în anul 1976 în Tadjikistan. Din 2006 şi până în prezent noul Reprezentant permanent al FMI în Republica Moldova a activat în calitate de economist la Departamentului European al FMI.

cuvinte-cheie: FMI

Comentarii (0)

 

Related news

Sus