Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.10.2009

Vladimir Filat participă la şedinţa comună: Guvernul Republicii Moldova şi partenerii de dezvoltare

Vladimir Filat participă la şedinţa comună: Guvernul Republicii Moldova şi partenerii de dezvoltare

Prim-ministrul Vladimir Filat participă la şedinţa comună: Guvernul Republicii Moldova şi partenerii de dezvoltare, care are loc, pe durata zilei de astăzi, la complexul „Chateau Vartely" din Orhei.

În cuvîntul de deschidere a şedinţei, Premierul a mulţumit celor care au venit cu ideea unei astfel de şedinţe, precum şi celor care au contribuit nemijlocit la organizarea ei.

Prim-ministrul a menţionat că este pentru prima dată cînd se organizează astfel de şedinţă şi a spus că-şi doreşte ca discuţia să fie una sinceră şi productivă.     

Vladimir Filat a precizat că, în cadrul şedinţei, urmează să fie discutat proiectul Planului de stabilizare şi relansare economică.

Prim-ministrul a solicitat participanţilor la şedinţă să vină fiecare cu contribuţia proprie pentru îmbunătăţirea proiectului Planului şi a accentuat că acest Plan este necesar nu partenerilor de dezvoltare, ci Republicii Moldova.

Premierul a menţionat că Planul urmează să fie aprobat de către Guvern pînă la finele acestei luni, relatează Serviciul de presă al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus