Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-10-15/vlad-filat-este-un-caz-regretabil-care-nu-este-pur-shi-simplu-un-incident-12430.html
Data: Oct 15, 2009 (09:21)

Vlad Filat: Este un caz regretabil care nu este pur şi simplu un incident

Premierul Vlad Filat nu crede că incidentul din centrul Chişinăului a fost o simplă întâmplare nefericită. Totodată, el a declarat că în contextul actualei situații social–politice este loc pentru interpretări.

“Este un caz excepţional. Însă până vom avea datele complete pent ua trage concluzii şi a face afirmaţii mai avem puţin timp. Se întreprind toatea acţiunile specifice în asemenea situaţii de investigaţie operativă”, a declarat premierul Vladimir Filat pentru Jurnal TV.

“Posibilitatea este una mare de spune că este vorba de o provocare, situaţia este tensionată sub aspect politic dar nu numai. Urmează în urma unei analize ample să ne expunem asupra acestui caz. La momentul de faţă se întreprind toate măsurile pentru a sancţiona această acţiune criminală, să identificăm organizatorii, participanţii şi măsurile necesare de profilaxie care urmează să fie întreprinse în zilele următoare. Este un caz regretabil care nu este pur şi simplu un incident”, a spus premierul.