Trimite e-mail | Printeaza
Social
05.10.2009

Dorin Chirtoaca: Tariful la incalzire va ramane neschimbat - 540 lei pentru o gicacalorie

 Tariful la energia termica livrata de SA „Termocom" pentru consumatorii din Chisinau in sezonul de incalzire 2009 - 2010 va ramane de 540 lei pentru o gicacalorie. Despre aceasta a anuntat in cadrul sedintei operative  primarul general al municipiului, Dorin Chirtoaca.

 Seful administratiei capitalei a mentionat ca, in situatia actuala, intreprinderile furnizoare de agent termic ar trebui sa-si revada politica tarifara si sa-si optimizeze cheltuielile, astfel incat sa-si asigure functionalitatea, dar si sa presteze un serviciu calitativ si la un pret echitabil in raport cu cetatenii orasului. Dorin Chirtoaca a informat ca, si in acest an, persoanele socialmente vulnerabile din municipiu vor beneficia de compensatii pentru achitarea energiei termice, in conformitate cu regulamentul aprobat de Consiliul municipal Chisinau in anul trecut.

 In acest context, viceprimarul de Chisinau Vlad Cotet a spus ca fondul locativ este pregatit in intregime pentru sezonul rece. La fel, si  SA „Termocom" este pregatit din punct de vedere tehnic pentru inceperea sezonului de incalzire. Vlad Cotet a precizat ca, in cateva zile, se vor incheia si lucrarile de reparatie a fondului locativ si a acoperisurilor, relatează Serviciul de presă al Primariei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus