Trimite e-mail | Printeaza
Politic
04.09.2009

Decizia CC nu va modifica poziţia AIE: Invitaţia la dialog penru comunişti rămâne în vigoare

 Decizia CC nu va modifica poziţia AIE: Invitaţia la dialog penru comunişti rămâne în vigoare

Alianţa se va conforma deciziei CC oricare ar fi asta şi aceasta nu va schimba poziţia poziţia AIE: invitaţia la dialog penru comunişti rămâne în vigoare, a declarat preşedintele PD Marian Lupu la încheierea rundei de negocieri în cadrul coaliţiei liberal-democrate.

“Pledam in continuare pentru un dialog civilizat, deschis si transparent, care este absolut necesar”, a spus liderul PD.

Referindu-se la negocierile din cadrul coaliţiei liderul PLDM Vlad Filat a menţionat că în cadrul şedinţei de astăzi au fost discutate chestiuni ce ţin de formarea comisiilor parlamentare, numărul şi denumirea acestora, precum şi proiectele de lege, ce urmează a fi examinate în regim de urgenţă în cadrul următoarei şedinţei a Parlamentului. Liderul PD a spus că următoarea şedinţă a Parlamentului va avea loc săptămâna viitoare, în ziua care va fi anunţată de către preşedintele Parlamentului.

Liderul Alianţei Moldova Noastră, Serafim Urechean a declarat că premierul va fi desemnat imediat ce va fi semnat decretul în acest sens de către cel care va deţine interimatul.  “Atunci veti afla şi componenţa Guvernului”, a spus Urechean.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus