Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-09-02/mai-multe-portaluri-de-shtiri-din-moldova-shi-rusia-au-anuntzat-demisia-lui-vladimir-voronin-din-fun-11713.html
Data: Sep 2, 2009 (13:02)

Mai multe portaluri de ştiri din Moldova şi Rusia au anunţat demisia lui Vladimir Voronin din funcţia de preşedinte al ţării

Agenţia de ştiri RIA Novosti a difuzat o ştire, potrivit căreia Vladimir Voronin şi-ar fi dat demisia din funcţia de preşedinte al ţării. La interval de câteva minute stirea apăruse pe portalul  OMEGA din Moldova, cunoscută ca fiind o publicaţie foarte apropiată PCRM. Informaţia de pe OMEGA a fost preluată de portalul FLUX.md, publicaţie a PPCD.

Agenţia rusă Interfax anunţă, citând declaraţiile unui membru al PCRM, că Voronin a declarat la plenara PCRM că "este gata să-şi anunţe demisia din funcţia de preşedinte al Republicii Moldova" şi că va face acest anunţ "săptămâna viitoare".

La moment ştirea de pe siteul OMEGA a dispărut, în schimb mass media rusă abundă în informaţii privind demisia lui Voronin.

Totodată, unii membri din cadrul PCRM neagă informaţia privind demisia lui Vladimir Voronin.

Informaţia e controversată. Aşteptăm declaraţii oficiale.