Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2009-08-26/trofeu-c-shtigat-dar-amenintzat-alexa-nu-ishi-poate-folosi-numele-in-rom-nia-11623.html
Data: Aug 26, 2009 (08:55)

Trofeu câştigat dar ameninţat! Alexa, nu îşi poate folosi numele în România!

Nici nu s-a încheiat bine festivalul Mamaia de anul acesta că au şi început scandalurile. Câştigătoarea marelui trofeu din acest an din Republica Moldova, Olga Fesenco alias Alexa este somată de Casa de discuri "Cat Music" să nu îşi mai folosească în România numele de scenă "Alexa", care este brand înregistrat şi aparţine unei alte artiste lansată de respectiva casă de producţie. Cat Music susţine că: "Conform certificatului de înregistrare a mărcii Nr.93741, considerăm că ne-a fost încălcat dreptul de folosinţă exclusivă a mărcii "Alexa", protejată prin înregistrare de la O.S.I.M Bucureşti".

Maşina de la festival a plecat la Chişinău!

Deşi se spune că este un festival naţional, de cîţiva ani încoace participă mulţi concurenţi din Republica Moldova. Dacă ţinem cont că pentru a intra la ei ne trebuie viză, nu înţeleg ce caută ei la un concurs naţional? Pînă şi trofeul l-au cîştigat, deşi erau alţii care îl meritau mai mult. Dar cum gusturile nu se discută... Alexa a plecat cu maşina la Chişinău. (Atac)