Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
25.08.2009

Perrotis College din Thessaloniki, Grecia, anunţă concursul de burse pentru tinerii din Republica Moldova

Perrotis College, localizat în Thessaloniki, Grecia, ramură a American Farm School, anunţă concursul de burse pentru tinerii din Republica Moldova. Colegiul oferă programe de studii universitare cu durata de trei ani în domeniile Agrobusiness-ului Internaţional şi Sistemului Agrar şi de Mediu, cu următoarele specialităţi:

Managementul Internaţional in Agrobusiness (International Agribusiness Management)
       Marketing şi Management al Industriei Agroalimentare (Marketing Management for the Food Industry)
·         Agroturism (Agrotourism)
       Agricultura de Precizie (Precision Agriculture)

       Landscape Urban şi Tehnologii de Xeriscape (Urban Landscape and Xeriscape Technology)
       Managementul Întreţinerii Animalelor Domestice (Livestock Management)

Limba de instruire este engleza, diploma de licenţă fiind validată de Universitatea Institutului Wales, Cardiff.  Studenţii admişi vor fi cazaţi în căminele de pe teritoriul instituţiei şi vor avea posibilitatea de a aplica cunoştinţele în practică în ferma universităţii pe parcursul anului academic. Pe lângă aceasta, instituţia oferă stagii de practică timp de două veri în Grecia, Balcani, Europa sau S.U.A. Cei care vor finisa studiile în cadrul Perrotis College sunt eligibili pentru studii postuniversitare în SUA, Marea Britanie, şi alte ţări ale Europei.

Diploma de Bacalaureat/Diploma Şcolii de Meserie şi buna reuşită academică vor fi considerate pentru eligibilitate, nota "6" fiind minimum acceptabilă pentru fiecare obiect aparte, cu excepţia limbii engleze. În cazul în care nivelul limbii engleze al aplicantului nu corespunde cerinţelor procesului academic, studenţilor admişi li se vor oferi cursuri intensive de limbă.

Bursele vor fi acordate în baza meritului academic, precum şi în baza necesităţii financiare demonstrate de către aplicant.

Data limită pentru aplicare - 7 septembrie 2009, ora 17.00.

Mai multe detalii despre program, criteriile de eligibilitate şi de selecţie, Perrotis College şi eventualele oportunităţi de studii şi de carieră http://www.afs.edu.gr/,

aplicare online: http://www.afs.edu.gr/page/default.asp?la=2&id=1991

Film despre Perrotis College:
http://www.youtube.com/watch?v=R1sKvq_ToL0&feature=PlayList&p=CD72AE68268A5C6E&index=0&playnext=1

Persoana de contact: Roşca Olga 069371177, rosca.olga@gmail.com

 

cuvinte-cheie: Grecia | burse

Comentarii (0)

 

Related news

Sus