Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.07.2009

Al patrulea copil al lui Michael - dansatorul Omer Bhatti

Al patrulea copil al lui Michael  - dansatorul Omer Bhatti

Tanarului dansator, despre care se crede ca este fiul „din flori" al lui Michael Jackson, i-a fost dat un loc in primul rand, alaturi de familie, la ceremonia de la Staples Center, pe 7 iulie, scrie The Sun

Vizibil indurerat, Omer Bhatti, de 25 de ani, a stat tot timpul cu ochii in pamant, alaturi de fratii, surorile, parintii si cei trei copii oficiali ai lui Michael. In acest timp, pe randul din spatele lui stateau zeci de personalitati celebre in toata lumea.  

Presa s-a intrebat imediat cine este tanarul caruia i s-a facut asa o onoare, apoi a observat si asemanarea izbitoare cu Michael si, mai mult, cu micutul Blanket. De fapt, asemanarea dintre Omer si Blanket este izbitoare: au acelasi par negru, aceleasi sprancene si aceleasi trasaturi ale fetei.  

Se pare ca Michael le povestise oricum unor prieteni apropiati, in 2004, ca norvegianul Omer s-a nascut in urma unei relatii de o noapte pe care a avut-o in 1984. Ieri, familia lui Omer, care locuieste la Oslo, a refuzat sa comenteze aceasta informatie. Pia, mama tanarului, s-a multumit doar sa spuna „A fost Regele Pop, dar pentru noi a insemnat cu mult mai mult".

Omer era tratat ca un membru al familiei

Ziarul britanic The Sun, care a investigat acest subiect, scrie de asemenea ca Omer a locuit la Neverland timp de cativa ani si ca era tratat ca un membru al familiei. Exista si o inregistrare video in care Omer, atunci in varsta de 14 ani, despacheteaza cadourile de Craciun impreuna cu Michael, la Neverland, si se joaca cu ceilalti copii. 

In 2003, Omer a participat la petrecerea data de ziua lui Michael si a venit in aceeasi limuzina cu megastarul. De asemenea, se afla la Neverland si atunci cand politistii au venit sa investigheze acuzatiile de pedofilie.

Omer a declarat anul trecut, legat de acele momente: „Era de-a dreptul bolnavicios. Venise toata politia din Santa Barbara. Nici nu stiam de ce se aflau acolo, pentru ca Michael nu era acasa".


Familia lui Omer a fost tot timpul ajutata de la Michael

Dupa nasterea lui Omer, Jacko a trimis doi angajati de-ai sai la Oslo, sa ajute la cresterea copilului. Se pare ca Omer si megastarul s-au intalnit pentru prima data in 1996, in Tunisia. Atunci in varsta de 12 ani, baietelul l-a impresionat pe Michael cu felul in care dansa.

Conform informatiilor detinute de The Sun, familia lui Omer si-a vandut apoi casa din  Holmlia, Oslo, si s-a mutat la Neverland in 1997. Intre timp, s-au reintors la Oslo.
 
Incepand din 1996, Omer a aparut de mai multe ori in public cu megastarul si chiar a dansat alaturi de acesta in cateva spectacole.

Albumul Invincible (2001), a fost dedicat de Michael celui mai bun prieten al lui Omer, Benjamin Hermansen, omorat prin injunghiere, la varsta de 15 ani, de catre neonazisti.

Intr-un interviu acordat in 2008, Omer declara ca loialitatea este cel mai important lucru pentru el. „Am fost aproape de Michael si cred ca loialitatea de care am dat dovada sta la baza prieteniei noastre. Este o fiinta incredibil de buna".

In prezent, Omer incearca sa se afirme in lumea rap-ului si a hip-hop-ului, promovandu-se cu numele de scena O-Bee. Si, dupa ce veti vedea filmuletul de mai jos, veti ajunge la concluzia ca talent are cu siguranta.

Sursa: Eva.ro

cuvinte-cheie: Michael | Jackson

Comentarii (0)

 

Related news

Sus