Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.07.2009

Masurile ofensatoare din partea Republicii Moldova in directia Romaniei nu sunt normale, potrivit Frantei

Masurile ofensatoare din partea Republicii Moldova in directia Romaniei nu sunt normale, potrivit Frantei

Secretarul de Stat pentru afaceri europene al Ministerului de Externe francez, Pierre Lellouche, a declarat vineri ca viitorul guvern al Republicii Moldova trebuie sa isi respecte vecinii, intrucat nu este normal ca sa existe masuri ofensatoare in directia Romaniei, informeaza NewsIn.

Ministrul roman de Externe Cristian Diaconescu l-a primit vineri pe secretarul de Stat pentru afaceri europene al Ministerului de Externe francez, Pierre Lellouche, cu care a stabilit constituirea unor grupuri de lucru la nivelul celor doua ministere, unul dintre acestea vizand evaluarea relatiei cu R. Moldova.

"Am am vorbit despre situatia din R. Moldova si despre regiunea Marii Negre in general si am decis constituirea unui grup de expertiza in acest sens. In Republica Moldova vor avea loc alegeri, speram ca acestea sa fie libere si democratice si ca va fi ales un guvern democratic, care sa respecte libertatile fundamentale si care sa isi respecte vecinii, intrucat nu este normal ca sa existe masuri ofensatoare in directia Romaniei", a punctat Pierre Lellouche. (Ziua)

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus