Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.07.2009

Guvernul respinge afirmaţiile din „Timpul" privind decizia de interzicere a părăsirii ţării pe o perioadă de 2 ani

Guvernul Republicii Moldova infirmă categoric informaţia apărută în una din publicaţiile periodice din Republica Moldova privind elaborarea unui proiect de hotărîre de guvern prin care cetăţenilor RM li se va interzice, pentru o perioadă de doi ani, să părăsească ţara şi să meargă la lucru peste hotare, precum şi existenţa argumentării prezentate de către publicaţie cu referire la surse din Guvernul RM.

Serviciul de presă al Guvernului moldovean menţionează că publicaţia respectivă şi-a permis, în repetate rînduri, să plaseze pe paginile sale informaţii eronate privind activitatea Guvernului care au fost lăsate fără comentariu, pînă la moment.

Guvernul a calificat drept aberante informaţiile publicate, marţi, 21 iulie, pe prima pagină a ziarului Timpul. „Considerăm necesar de a atenţiona mass-media asupra respectării necondiţionate a legislaţiei cu privire la presă şi a normelor de deontologie profesională în exercitarea funcţiilor de informare şi neadmiterea publicării unor insinuări care induc în eroare opinia publică", se mai arată în comunicatul Serviciului de presă al Guvernului moldovean.

 

cuvinte-cheie: Timpul | guvernul

Comentarii (0)

 

Related news

Sus